Bril Negenentwintig • Hoogstraat 29 • 6701 BL • Wageningen • Tel: 0317 - 410 322 • E-mail: info@bril29.nl

Harde contactlenzen

Vormstabiele of harde lenzen zijn een goede optie wanneer u contactlenzen wilt dragen. Ze hebben namelijk veel voordelen ten opzichte van zachte lenzen. Ze hebben de naam minder comfortabel te zijn, maar inmiddels zijn ze al zoveel verbeterd dat dit zeker meevalt. Hieronder hebben we de voordelen van harde contactlenzen voor u op een rij gezet.

1. Het scherpste zicht: met harde lenzen ziet u scherper. Deze worden namelijk speciaal op maat gemaakt voor uw ogen, terwijl zachte lenzen toch vaak nog een standaard vorm hebben.

2. Ook voor moeilijke correcties: als u een simpele plus- of minafwijking heeft, zijn er genoeg zachte lenzen die uw afwijking kunnen corrigeren. Met een moeilijkere correctie is dit vaak niet het geval en dan komt u in aanmerking voor harde lenzen.

3. Hygiënisch: zachte lenzen zijn poreus en nemen vocht op, harde lenzen niet. Voorbeeld: u maakt makkelijker een vlak stuk plastic schoon dan een spons. Hierdoor zijn harde lenzen iets hygiënischer dan zachte lenzen (dit geldt niet voor daglenzen, deze gooi je na gebruik weg).

4. Voordeliger: harde contactlenzen gaan veel langer mee, waardoor u goedkoper uit kunt zijn. Ze zijn ook veel minder gevoelig voor beschadigingen.

5. Gezonder: harde lenzen zijn nog net iets beter voor uw ogen dan zachte. Ze drijven namelijk op uw traanvocht, waardoor ze geen direct contact maken met uw ogen. Dreigt er iets mis te gaan met uw ogen, bijvoorbeeld een ontsteking? Dan zult u dit eerder merken wanneer u harde lenzen draagt.

Op basis van uw wensen kijken we altijd welke contactlens het beste bij u past. Kom langs voor meer informatie!

Hoogstraat 29
6701 BL Wageningen
0317-410 322
Info@bril29.nl

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Volg ons op

Wilt u op de hoogte gehouden worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen? volg ons op social media.

Vacature